מתי בפעם האחרונה שלפתם ספר בישול מהמדף ובישלתם מתכון חדש? ומה בדבר מתכון ישן, כזה שקיים כבר מאות שנים? אוסף של מעל 3,800 ספרי בישול מכל הזמנים נאסף בחינם באתר ארכיון האינטרנט.
הארכיון, שמקיף ספרים באנגלית, צרפתית ושפות נוספות, מכיל מגוון אדיר של ספרי בישול: מהספר של אוסקר צ׳ירקי, שהמציא את סלט וולדורף (ולפי טענות מסוימות, גם את האגז בנדיקט), ועד אנציקלופדיית האוכל של אלכסנדר דיומא.
תגובות פייסבוק
רק שאלה קטנה
כריסטיאן וובחיפוש שלנו אחר האושר, בניסיון שלנו לאזן את סערות הנפש, יש כלי...
X 8 דקות
שלושה רישומים בשחור
טליה פקר בריו1. כך אני נוהגת. לובשת מסכה ויוצאת. הולכת. בוהה. מחפשת, לא יודעת...
X 5 דקות
האם כל זה רק במקרה?
אברום רותםהיקום, החיים, עצם הקיום שלנו ושל משהו, האם הם מימוש של כוונה?...
X 24 דקות