מחשבות חדשות על אוכל

הם קוראים לעצמם Bad Taste ("טעם רע") אבל חוקרים בייסודיות אפשרויות ומחשבות חדשות על אוכל, שהטעם שלו, המראה שלו והמחשבות שהוא מעורר מרתקים.

קבוצת החושבים והמבשלים שמאחורי הפרויקט נמצאת בברוקלין,ניו יורק, ועורכת ארוחות יוצאות דופן, שכל אחת מהן מוקדשת לנושא אחר. לאחרונה התקיימה שם ארוחה בשם  The Next Menu, ארוחה דיסטופית, שנולדה מתוך ניסיון לדמיין את המזון שנוכל לשלות מן הים בעוד 30 שנה, כשהמים יתחממו, הזיהום יתפשט והחי והצומח במעמקים ישתנו מקצה לקצה. הארוחה הסתיימה בחמישה קינוחים (ראו תמונה ראשית), שכל אחד מהם מסמל עתיד אפשרי אחר.

הארוחות הקודמות,הוקדשו לצבעים שבדרך כלל לא תפגשו על הצלחת, כמו שחור או ורוד, וכל אחת נולדה מתוך רקע תיאורטי שונה. ראו כאן. 

חשבון האינסטגרם של Bad Taste (ובו צילומים מרהיבים מארוחות קודמות) נמצא כאן. 

(הצילומים כולם מתוך אתר פרויקט Bad Taste).

זיקוק זה התפרסם באלכסון ב

תגובות פייסבוק