איך לחתוך עוגה בדרך המדעית

קיבלתם ליום הולדתכם עוגה עגולה ויפה. איך תחתכו אותה, כך שהאיזור ממנו נחתכה פרוסה לא יתייבש כשתחזרו לאכול עוגה למחרת?

ב-1906 מצא המדען האנגלי הנודע פרנסיס גולטון את הדרך המדעית והנכונה לחתוך עוגה עגולה כך שכל פרוסה ופרוסה תהיה טריה ולא תתייבש. הוא פרסם את הרעיון שלו במכתב לעורכי מגזין Nature.

סרטון עדכני מדגים בדיוק איך לחתוך את העוגה ולהשאיר אותה, במובן מסוים, שלמה:

תמונה

זיקוק זה התפרסם באלכסון ב


תגובות פייסבוק