אמנות הטוסט

״הטוסט הוא אמנות ארוחת הבוקר שלי״, אומרת מנאמי ססאקי ( Manami Sasaki), אמנית יפנית שמאז פרוץ הקורונה החליטה להאט את הקצב, ולנצל את זמן ארוחת הבוקר בביתה ליצירת אמנות על הצלחת.

ססאקי משתמשת בשמנת, אבקת תה ירוק (מאצ׳ה), אגוזים, אצות, עשבי תיבול, חמאה ועוד, כדי ליצור תמונות מרהיבות על פרוסות לחם, בהשראת ציורים יפנים מסורתיים, תיאטרון יפני, גני זן ואפילו בהשראת המסורת המכונה קינצוגי - מילוי סדקים בכלים באמצעות זהב. היא משתמשת בעלי זהב אכילים.

את יצירותיה האכילות תמצאו כאן.

ואת היצירות האחרות שלה, כאן.

זיקוק זה התפרסם באלכסון ב


תגובות פייסבוק