חינם: 3,800 ספרי בישול

מתי בפעם האחרונה שלפתם ספר בישול מהמדף ובישלתם מתכון חדש? ומה בדבר מתכון ישן, כזה שקיים כבר מאות שנים? אוסף של מעל 3,800 ספרי בישול מכל הזמנים נאסף בחינם באתר ארכיון האינטרנט.

הארכיון, שמקיף ספרים באנגלית, צרפתית ושפות נוספות, מכיל מגוון אדיר של ספרי בישול: מהספר של אוסקר צ׳ירקי, שהמציא את סלט וולדורף (ולפי טענות מסוימות, גם את האגז בנדיקט), ועד אנציקלופדיית האוכל של אלכסנדר דיומא.

לארכיון המלא

זיקוק זה התפרסם באלכסון ב


תגובות פייסבוק