
היזכרו בילדות שלכם. מה אהבתם בבית הספר? מה היה לכם קשה? האם היו סודות שחששתם שחבריכם ללימודים יגלו? האם נאלצתם להיאבק על זכותכם ללמוד?
Imagine a School הוא סרט תיעודי אינטראקטיבי על כמעט 200 אלף ילדים שרק חולמים על בית הספר. הוא עשוי בדרך שמאפשרת לקרב אתכם, הצופים, לחוויותיהם של ילדים-פליטים. במהלך הצפייה תוכלו לבחור איזה מהסיפורים לשמוע, אילו ילדים להכיר, ואולי אפילו לגלות סיפורים של ילדים המתמודדים עם בעיות שמוכרות לכם אישית.
הסרט הוא פרויקט של קרן האו"ם למען הילד, UNICEF, והוא חלק מפעילות שנועדה לאפשר לילדים להמשיך את לימודיהם "כדי שלא יהיו דור אבוד" (היוזמה אכן נקראת No Lost Generation) - שכן רבים מילדי הפליטים אינם זוכים להשכלה, ולמשל רק מחצית מן הילדים שנמלטו מסוריה והגיעו ללבנון, זוכים להגיע לשיעורים בכיתות. כאן תוכלו לגלות תמונות מרגשות מכיתות מאולתרות.
וכאן תוכלו לצפות בסרט כולו, ולהכיר מקרוב את הילדים.
תגובות פייסבוק
מטוסי הרפאים
עמי בן בסטמסע תגליות מפתיע ברחבי הגלובוס הווירטואלי, בעקבות דמויות זעירות וכמעט מהירות מדי. |...
X 9 דקות
הכול עשינו במחשכים
אנגלה בריידבךמכל עבר קוראים לנו "לצאת מאזור הנוחות", אל אור חדש ובוהק, אבל...
X 11 דקות
אנחנו נעים באופטימיות בלתי-נלאית
The Forgiveness Projectבאוגוסט 2012 ווייד מייקל פייג' ירה למוות בשישה בני אדם ופצע ארבע...
X 4 דקות