
באינסטגרם הוא מוכר בשם gakugakugakugakugaku1. זהו השף היפני טקהירו קישימוטו המתמחה בגילוף ירקות ופירות, בטכניקה הקרוי גאקו (gaku).
הוא לא מכופף בננות, אבל בהחלט מגלף מהן יצירות חדשות, וכך גם מחצילים, אבטיחים, צנוניות, כרובים, אבוקדו, תפוחים ועוד.
בראיון ל"אטלס אובסקורה" קישימוטו, המתגורר בעיר קובה, מספר שהחל לגלף ירקות ופירות לפני כשלוש שנים, וכי כל יצירה כזו - בדוגמאות יפניות מסורתיות - מצריכה בין שעה לשלוש שעות עבודה.
חשבון האינסטגרם ובו הגלריה המלאה, נמצא כאן.
תגובות פייסבוק
הבעיה עם הרדוקציה
ג'ורג' אליסלפי האידאלים הרדוקציוניים שחדרו למדע, אנחנו - המחשבות, הזכרונות והשאיפות שלנו -...
X 6 דקות
עזה כמוות ומפחידה
גדעון לבאחד הרגעים הרומנטיים ביותר ב"אנה קרנינה" של טולסטוי הוא תיאור הפעם הראשונה...
X 7 דקות
המצנם כמשל לחיים
טים הרפורדכיצד נוכל לפתור בעיות כמו התחממות גלובלית ורעב בעולם שבו אפילו בנייה...
X 52 דקות