
באינסטגרם הוא מוכר בשם gakugakugakugakugaku1. זהו השף היפני טקהירו קישימוטו המתמחה בגילוף ירקות ופירות, בטכניקה הקרוי גאקו (gaku).
הוא לא מכופף בננות, אבל בהחלט מגלף מהן יצירות חדשות, וכך גם מחצילים, אבטיחים, צנוניות, כרובים, אבוקדו, תפוחים ועוד.
בראיון ל"אטלס אובסקורה" קישימוטו, המתגורר בעיר קובה, מספר שהחל לגלף ירקות ופירות לפני כשלוש שנים, וכי כל יצירה כזו - בדוגמאות יפניות מסורתיות - מצריכה בין שעה לשלוש שעות עבודה.
חשבון האינסטגרם ובו הגלריה המלאה, נמצא כאן.
תגובות פייסבוק
כמעט אמריקה
אלה מושקוביץ-וייסהגלות היא גלות של השפה. באיזו שפה תתאר את הבדידות? סיפור לסוף...
X 4 דקות
דרושים: רעיונות חדשים
אנת'וני פיינטרכשניצבים לפני אתגרים גדולים, חייבים לחשוב בגדול. גם אם זה מפחיד. | יש...
X 4 דקות
רודפות שלום ומלחמה
ג'וזי גלאוזיוסבעולמנו הסוער, מדינות ספורות בלבד מונהגות על ידי נשים. האם נשים בהנהגה...
X 9 דקות