
חשיבות הטמפרטורה בהכנת שוקולד, מרקם המזון, איך מייצרים טעם, שימוש במיקרובים במטבח והדיוק שבבישול - אלה הם חלק מהנושאים הנלמדים בקורס ״מדע ובישול״ של אוניברסיטת הארוורד, שכל הרצאותיו (וגם הרצאות נלוות, ובסך הכל 39 סרטונים) זמינות עתה ברשת, בחינם. אין צורך להירשם, אין בחינות, אין ציונים וגם אין תעודות. מגוון השפים/ שפיות בקורס מרשים, חלקם מלווים במתורגמנים, והם, כמובן, מדגימים הכול בכיתה ובשטח.
תגובות פייסבוק
כי מעבר לאף יש עולם גדול
דייויד ארמיטאג' / ג'ו גולדיהשיח הציבורי נגוע בקוצר ראייה ובעיסוק אובססיבי בטווח הקצר. מדוע אנו נכשלים...
X 20 דקות
סטפן צווייג: מכתב ההתאבדות
סטפן צווייגהצהרה בטרם אפרוש מן החיים מרצוני החופשי ובצלילות דעת, אני מרגיש צורך...
X פחות מדקה
כמה שווה לנו הדמוקרטיה
ט. דיליין בילנדמה הקשר בין מעמד הביניים והדמוקרטיה? כיצד הציפייה להתעשרות או להתרוששות משפיעה...
X 7 דקות