מה אכלנו ומתי

פודיז מכל העולם עצרו, נשמו עמוק והקליקו על:  Food Timeline.

את מאגר המידע הזה בנושאי מזון הקימה לין אוליבר (Lynne Olver) ספרנית יעץ שהלכה לעולמה לפני חמש שנים, שהתעניינה בלהט רב בהיסטוריה של המזון. האתר הושק ב-1999 וצמח מאז מעמוד בודד ליותר משבעים עמודים, המלאים בצפיפות במידע על ההיסטוריה של המזון - קווי זמן, מסמכים מקוריים, מחקרים מדעיים ועוד. כל עמוד כזה עמוס בקישורים לאתרים של מוסדות מחקר וארכיבים שבהם חומרים סרוקים, כולל פריטים גרפיים מעוררי תיאבון. מיליוני הקוראים יכולים גם לשלוח שאלות ולקבל תשובות

המתכונים באתר לקוחים ממקורות שאינם זמינים בקלות במקומות אחרים: ספרי בישול עתיקים, ארכיונים של בתי אחוזות, ארכיונים של מסעדות במוסדות גדולים ועוד.

 

זיקוק זה התפרסם באלכסון ב


תגובות פייסבוק