מה יש בפנים?

טרנד האוכל הבריא ממשיך להתחזק, אך רבים עדיין זוללים בשמחה חטיפים ומזון מהיר. מחלקת האינטראקטיב של הניו יורק טיימס גייסה את הכתב זוכה הפוליצר מייקל מוס, שמפרק בסדרת סרטוני אנימציה קצרצרים את המאכלים הנפוצים ומגלה מה בעצם יש בפנים.

האם "מי קוקוס", הלהיט האחרון בתחום המשקאות הקלים בארה"ב, באמת בריאים יותר ממי ברז (הפתעה: לא), כמה דלעת יש במשקאות הקפה בטעם דלעת שמציפים את ארה"ב בסתיו? (קרוב לאפס), ושאלות נוספות נענות כל אחת בשתי דקות חדות ולעניין.

למדור "מה יש בפנים?" בניו יורק טיימז

זיקוק זה התפרסם באלכסון ב
§ זיקוק |


תגובות פייסבוק