מה שאנחנו אוכלים

איזו טביעת פחמן יש לכל אחד מסוגי המזונות שאנחנו אוכלים? ואילו עקבות מותירה בסביבה התזונה הספציפית שלכם? ומה יקרה אם תשנו אותה? לורי פריק (Laurie Frick) שהיא אמנית-מידע, מציעה יישום אינטראקטיבי שבו ניתן לגלות בדיוק איזו השפעה יש לכל ארוחה על שינוי האקלים, וגם ליצור מצגת אישית על פי סוגי תזונה (טבעונות, כמובן, ידידותית לסביבה הרבה יותר מכל סוג אחר של תזונה) ועל פי רשימת מזונות אישית יומית. תוכלו גם לקבל מפרט של השפעתכם על הסביבה באמצעות המזון שאתם אוכלים, על פי גיל, גובה, מקום מגורים וכדומה.

פריק מסתמכת על נתונים שנאספו בארה״ב, בריטניה וצרפת, וכדי להקל על ההתמצאות הנתונים מקודדים על פי צבע וגודל הנקודות (שפריק מציירת ביד).

ההסבר המלא כאן. והפרויקט כאן.

זיקוק זה התפרסם באלכסון ב


תגובות פייסבוק