
היא אוהבת מדע והיא אוהבת להכין סושי, ולכן ג'אנל לצן (Letzen) משלבת ביניהם בטבעיות רבה: היא משתמשת בסושי, כדי להסביר מושגים ורעיונות מדעיים מורכבים.
לצן היא מרצה לפסיכולוגיה קלינית, העוסקת בימים אלה במחקר הפוסט-דוקטורט שלה באוניברסיטת ג'ונס הופקינס, המוקדש לכאב כרוני. לדבריה, היא מקווה "לעורר בכולנו תאבון למדע" בעזרת תמונות וסרטונים המסבירים רעיונות מרכזיים במחקר שלה, באמצעות סושי.
היא מכנה את עצמה מדענית הסושי, והיא לא נרתעת מלייצג דופאמין, נוירונים, מפרקים ואנזימים בעזרת דגים, אורז, אצות ואבוקדו.
דלגו לכאן, לגלריה המלאה שלה.
והרי דוגמיות:
תגובות פייסבוק
משפחה דיספונקציונלית למופת
אינגריד ד' רולנדאצל המחזאים הגדולים של יוון העתיקה, קריסת המשפחה מבשרת גורל חברתי נורא. |...
X רבע שעה
האב, האב ורוח הקודש
עמית גורביץ'ילד נולד לשני גברים באמצעות אם פונדקאית, מביצית מופרית של אישה אחרת?...
X 11 דקות
הרגש המסתורי מכולם
אלן פיסקהמהי התחושה החמימה, המצמררת, הנעימה הזאת המוכרת לנו כל כך? על אילו...
X 6 דקות