תרשו לי להסביר את זה בסושי

היא אוהבת מדע והיא אוהבת להכין סושי, ולכן ג'אנל לצן (Letzen) משלבת ביניהם בטבעיות רבה: היא משתמשת בסושי, כדי להסביר מושגים ורעיונות מדעיים מורכבים.

לצן היא מרצה לפסיכולוגיה קלינית, העוסקת בימים אלה במחקר הפוסט-דוקטורט שלה באוניברסיטת ג'ונס הופקינס, המוקדש לכאב כרוני. לדבריה, היא מקווה "לעורר בכולנו תאבון למדע" בעזרת תמונות וסרטונים המסבירים רעיונות מרכזיים במחקר שלה, באמצעות סושי.

היא מכנה את עצמה מדענית הסושי, והיא לא נרתעת מלייצג דופאמין, נוירונים, מפרקים ואנזימים בעזרת דגים, אורז, אצות ואבוקדו.

דלגו לכאן, לגלריה המלאה שלה.

והרי דוגמיות:

 

 

 

 

זיקוק זה התפרסם באלכסון ב


תגובות פייסבוק