
היא אוהבת מדע והיא אוהבת להכין סושי, ולכן ג'אנל לצן (Letzen) משלבת ביניהם בטבעיות רבה: היא משתמשת בסושי, כדי להסביר מושגים ורעיונות מדעיים מורכבים.
לצן היא מרצה לפסיכולוגיה קלינית, העוסקת בימים אלה במחקר הפוסט-דוקטורט שלה באוניברסיטת ג'ונס הופקינס, המוקדש לכאב כרוני. לדבריה, היא מקווה "לעורר בכולנו תאבון למדע" בעזרת תמונות וסרטונים המסבירים רעיונות מרכזיים במחקר שלה, באמצעות סושי.
היא מכנה את עצמה מדענית הסושי, והיא לא נרתעת מלייצג דופאמין, נוירונים, מפרקים ואנזימים בעזרת דגים, אורז, אצות ואבוקדו.
דלגו לכאן, לגלריה המלאה שלה.
והרי דוגמיות:
תגובות פייסבוק
מסלול עוקף דרווין
בר חיוןהצפרדע הכריזמטית ביותר בעולם ומלחמתה בתורת האבולוציה. | אם אינכם בריאתנים המאמינים שכל...
X 3 דקות
המקומות הם מפתחות
גדעון לב"אמן טוב נותן לאינטואיציה להובילו. מדען טוב שִחרר עצמו ממושגים ושומר מחשבתו...
X 2 דקות
פשוט, אין ברירה
אמריס ווסטאקוטדורות על דורות מלמדים אותנו הפילוסופים שהחיים הפשוטים הם יפים. מסתבר שהם...
X 5 דקות