תירס בשמנת, ביצים עם צ׳ילי, סרדינים בלימון, צ׳וריסוס עם עדשים, אורז מטוגן עם קימצ׳י, ספגטי בשמן זית, שום ופרחי שן הארי - אלה רק חלק מן המאכלים המוצגים על ידי אמנים ואוצרי אמנות במדור חדש של כתב העת המקוון ״היפר אלרג׳יק״. במדור, What The Art World Is Cooking (מה מתבשל בעולם האמנות) מובאים מתכונים וצילומים מצלחות של אנשים שונים בעולם האמנות, שמצאו את עצמם לפתע מבשלים, ואוכלים, בבית.
את המתכונים - חלקם פשוטים מאוד ואחרים דורשים מעט יותר ניסיון במטבח - מלוות הוראות הכנה מדויקות. בדקנו. ובכל שבוע נוספים כחמישה מתכונים חדשים. כאן.
(בתמונה הראשית: האיש העיוור של פיקאסו, בעיבוד של Valentina Di Liscia למדור בכתב העת Hyperallergic).
והרי הצצות:
תגובות פייסבוק
המכורים למלחמה בסמים
ג'ואל פינקלשטייןמאז הכרזתו הנודעת של ריצ'ארד ניקסון בשנת 1971 על "מתקפה כוללת" במלחמה...
X 4 דקות
מותו של עורך המדיה החברתית
דניאל זילברברגעד לפני שנה הם היו קיימים בכל ארגון תקשורת, ממקומון קטן בישראל...
X 3 דקות
ברוכים הבאים לאלכסון
דב אלפוןאלכסון הוא כתב-עת דיגיטלי חדש השואף לעורר מחשבה, מיסודה של עמותה ללא...
X דקה