בצלחות של אמנים

תירס בשמנת, ביצים עם צ׳ילי, סרדינים בלימון, צ׳וריסוס עם עדשים, אורז מטוגן עם קימצ׳י, ספגטי בשמן זית, שום ופרחי שן הארי - אלה רק חלק מן המאכלים המוצגים על ידי אמנים ואוצרי אמנות במדור חדש של כתב העת המקוון ״היפר אלרג׳יק״. במדור, What The Art World Is Cooking (מה מתבשל בעולם האמנות) מובאים מתכונים וצילומים מצלחות של אנשים שונים בעולם האמנות, שמצאו את עצמם לפתע מבשלים, ואוכלים, בבית.

את המתכונים - חלקם פשוטים מאוד ואחרים דורשים מעט יותר ניסיון במטבח - מלוות הוראות הכנה מדויקות. בדקנו. ובכל שבוע נוספים כחמישה מתכונים חדשים. כאן.

(בתמונה הראשית: האיש העיוור של פיקאסו, בעיבוד של Valentina Di Liscia למדור בכתב העת Hyperallergic).

והרי הצצות:

הצ׳ילי של אימא, משולחנה של Elisabeth Sherman

ניוקי עם ירקות מהמטבח של Sara Maria Salamone

קערת פוקי מתוקה-חריפה עם אבטיח, מהמטבח של Dessane Lopez Cassell

 

זיקוק זה התפרסם באלכסון ב

תגובות פייסבוק