
השף היפני איטסואו קובאישי ( 小林 一緒) תיעד את כל הארוחות שאכל במהלך 32 שנותיו במטבח, ויצר מכל אחת מהן יצירת אמנות: ציורים, איורים וקולאז׳ים.
הוא החל לרשום ולצייר ארוחות כבר כשהיה נער, והמשיך בכך במהלך קריירת הבישול שלו - אבל הדחף הגדול לבטא את אהבתו למזון באמנות הגיע כשחלה, בגיל 46, ולפתע לא יכול היה ללכת. כשמצבו התדרדר והוא כבר לא יכול היה לבשל, הוא ניזון בעיקר מארוחות שהזמין, והציור החליף את העבודה במטבח כמקום שבו הוא מטיב לבטא את תשוקותיו. יומניו, ציוריו ועבודות אמנות נוספות שלו מוצגות בגרליה בפוקושימה. ראיון איתו (באנגלית) אפשר לקרוא בכתב העת המקוון לאמנות artnet, כאן.
תגובות פייסבוק
ויברציות טובות
בר חיוןהאם ייתכן סוג חדש של אמנות באמצעות הלחנת מוסיקה עבור חוש המישוש? |...
X 4 דקות
היסטוריה צהובה
אלכסנדרה סמואלהידיעות השקריות באינטרנט אינן דבר חדש. הניסיון מראה שיש דרכים להילחם...
X 9 דקות
נקיפות מצפן
מייקל בונדההתמצאות במרחב היא יכולת אנושית קדומה וחיונית. בימינו, היא נשחקת במהירות. הבנת...
X רבע שעה