![](https://alaxon.co.il/wp-content/uploads/2023/05/Screen-Shot-2023-05-13-at-16.44.32-800x413.png)
חשיבות הטמפרטורה בהכנת שוקולד, מרקם המזון, איך מייצרים טעם, שימוש במיקרובים במטבח והדיוק שבבישול - אלה הם חלק מהנושאים הנלמדים בקורס ״מדע ובישול״ של אוניברסיטת הארוורד, שכל הרצאותיו (וגם הרצאות נלוות, ובסך הכל 39 סרטונים) זמינות עתה ברשת, בחינם. אין צורך להירשם, אין בחינות, אין ציונים וגם אין תעודות. מגוון השפים/ שפיות בקורס מרשים, חלקם מלווים במתורגמנים, והם, כמובן, מדגימים הכול בכיתה ובשטח.
תגובות פייסבוק
עבודה מהירה
עמית נויפלדמה קורה לנו מרוב טכנולוגיה ומהירות, מצליחנות ויעילות, קרייריזם ומקצוענות? אנחנו עובדים...
X 17 דקות
10 הטכנולגיות פורצות הדרך של 2013
MIT Technology Reviewמחשב שמתרגם דיבור בזמן אמת. הדפסה תלת מימדית של מנוע סילון. איתור...
X 36 דקות
גוגל מרושעת
מיכל שליואל תשכחו שטכנולוגיה איננה נאמנה לאף אחד . | מה אפל או גוגל...
X 3 דקות