מדעי הבישול

חשיבות הטמפרטורה בהכנת שוקולד, מרקם המזון, איך מייצרים טעם, שימוש במיקרובים במטבח והדיוק שבבישול - אלה הם חלק מהנושאים הנלמדים בקורס ״מדע ובישול״ של אוניברסיטת הארוורד, שכל הרצאותיו (וגם הרצאות נלוות, ובסך הכל 39 סרטונים) זמינות עתה ברשת, בחינם. אין צורך להירשם, אין בחינות, אין ציונים וגם אין תעודות. מגוון השפים/ שפיות בקורס מרשים, חלקם מלווים במתורגמנים, והם, כמובן, מדגימים הכול בכיתה ובשטח.

 

 

זיקוק זה התפרסם באלכסון ב

תגובות פייסבוק