מתי בפעם האחרונה שלפתם ספר בישול מהמדף ובישלתם מתכון חדש? ומה בדבר מתכון ישן, כזה שקיים כבר מאות שנים? אוסף של מעל 3,800 ספרי בישול מכל הזמנים נאסף בחינם באתר ארכיון האינטרנט.
הארכיון, שמקיף ספרים באנגלית, צרפתית ושפות נוספות, מכיל מגוון אדיר של ספרי בישול: מהספר של אוסקר צ׳ירקי, שהמציא את סלט וולדורף (ולפי טענות מסוימות, גם את האגז בנדיקט), ועד אנציקלופדיית האוכל של אלכסנדר דיומא.
תגובות פייסבוק
וידויים של מבקר ספרות
ג'ורג' אורוולבחדר מיטות קר ומחניק עמוס בבדלי סיגריות וכוסות תה מלאות למחצה, איש...
X 6 דקות
פרופ' ליאור רוקח
בר חיוןפרופ' ליאור רוקח מלמד מחשבים כיצד ללמוד בני אדם ובמקרים מסוימים, גם...
X 5 דקות
מגפת הצחוק הגדולה
טאו טאו הולמסמגפת צחוק נשמעת כמו משהו שטוב שיתפרץ בשכונה. אבל צחוק אינו עניין...
X 4 דקות