כשישים ותשע אחוזים מן המזון שאנחנו אוכלים - שכמעט כל אדם בעולם המערבי אוכל כיום - מגיע ממקום אחר. במילים אחרות: כולנו ניזונים מפירות, ירקות ושאר ירקות שמשונעים ממדינות אחרות, וגם אם הם נראים טבעיים לגמרי על הצלחת שלנו, נדרשו לא מעט מהלכים היסטוריים כדי שיגיעו לשם. הרשימה המצוינת הזו ב-Atlas Obscura עוקבת אחר מקורותיהם של יבולים ומציגה מפות ותרשימים אינטראקטיביים להכרת המזון הגלובאלי.
תגובות פייסבוק
ספרא
לאה איניחמישה פרגמנטים לסוף השבוע. | השוטרים "בהתחלה נכנס לכיתה שוטר. הוא היה נמוך...
X 20 דקות
מה עושה אלוהים בחוג לספרות?
יעל אלמוגלתורת הספרות יש היסטוריה דתית ארוכה ועמוקה שמפיצה ערכים דתיים כנחלת הכלל. |...
X רבע שעה
על קוצר החיים
לוקיוס אנאיוס סנקהרוב בני האדם, פָּאוּלינוּס, מלינים על רשעותו של הטבע: על כך שאנו...
X 6 דקות